Az egészségtelen táplálkozás veszélyes ellenségünk, a felmérések szerint az egészségügyi problémák 75%-át okozzák és kezelésük több mint 70 billió euróba kerül évente. A Pro Nutrition aktívan harcol ezen problémák ellen, támogatva az egészséges életmódot.

A Pro Nutrition táplálékkiegészítők nemcsak élsportolók számára készültek, bárki élvezheti kitűnő hatásaikat, változatos termékpalettája a legmagasabb elvárásoknak is eleget tesz.

Termékeinket elismert kutatókkal és sportolókkal közreműködve fejlesztettük ki és teljes mértékben megfelelnek az IFS, ISO 9001 és HACCP biztonsági előírásainak.

A gyártás digitálisan kontrollált és állandó tesztelés biztosítja a paraméterek betartását. A felhasznált anyagokat szakértők ellenőrzik, és mivel a nyersanyagtól függ a végtermék minősége, csak elsőrangú összetevőket használunk – kizárólag ISO 9001 bizonyítvánnyal rendelkező gyártoktól szerezzük be.

Vásárlóink egészsége és biztonsága elsődleges célunk, ezért egyetlen termékünk sem tartalmaz doppingszert vagy mesterséges hormonokat.

Folyamatos befektetéseink és fáradozásaink jutalma vásárlóink megbecsülése és a lehetőség, hogy lényegesen hozzájárulhatunk egészségük és életstílusuk javításához.